Tekniske problemer

Grunna tekniske problemer har oppdateringa av avslutt.com vært laber. Redaksjonen beklager dette og lover å komme sterkere tilbake etter at problemene er løst.

Avslutt.com avslutter nå sitt forhold til www.electropopmedia.com, og går inn i nytt kundeforhold med www.one.com.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Igjen, gratulerer med kjoep av fantastisk anlegg. Musikk er noe for seg selv, men sammen med litt raffinert teknologi er det nesten enda bedre:)

Dessuten: All aere til din profesjonelle maate aa presentere blognyheter paa. Men jeg maa innroemme at jeg ikke vet saa mye om avslutt.com. Hvor mange er det det er snakk om egentlig? Hoeres jo ut som et middels konsern, der je trodde vi snakka om Eivind Froeystads private blogforetak. Kan du oppklare dette for uinformerte meg?

Til slutt (og jeg vet det blir mye forskjellig her naa): Spilles det fremdeles gymsalfotball innendoers paa Kongshaug vinterstid? Jeg har saanne... Hva er det det heter? Abstinenser.

Anonym sa...

Hei igjen. Jeg jobber med en liten photoshop-logo, men trodde det var enklere enn det viste seg aa vaere... Kanskje jeg sender deg en nybegynner-mail bare for aa faa svar paa noen smaating.

Godt aa hoere at fysisk fostring ikke har forvitret helt paa haugen. Skal proeve aa utnytte det etterhvert. Talas!

Copyright © 2009 - Eivind's gale verden - The end of the internet: www.avslutt.com